Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik?

Csak küldd el SMS-ben a szerelem kulcsszót a 06-90/647-635 számra (bruttó 1.270 Ft/SMS, amely tartalmazza a válasz árát is). Legfeljebb pár perc múlva már meg is kapod a választ a telefonodra, üzenet formájában. Az üzenetek limitje 160 karakter, így a válasz tömör lesz.

Mindenki használhatja?

Minden magyarországi mobilszolgáltatón keresztül elérhető a mobiltelefon felhasználók számára. A szolgáltatás így bármelyik mobiltelefonról elérhető, az ország egész területéről. Válaszolni akkor is tudunk, ha külföldön vagy, amennyiben a nemzetközi roaming szolgáltatás be van kapcsolva.

Hogyan adhatok visszajelzést?

Email elérhetőségünk ugyfelszolgalat@sziamia.hu
Ide küldheted a szolgáltatással kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat, véleményeket.

Küldhetek választ az üzenetekre?

Nem ajánljuk mivel ez újabb kérdésként jelenik meg a rendszerünkben és újabb 1.270 Ft/SMS jelenik meg a számládon. Kérlek látogasd meg a kapcsolat részt az oldalunkon hogy visszajelzést adj.

Nem kaptam választ.

Ha megkaptuk a kérdésed, de nem kapsz választ egy órán belül bármilyen okból kifolyólag, lehetséges hogy az üzeneted késik vagy elveszett a mobilhálózat rendszerében. Próbáld meg újra küldeni, vagy írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@sziamia.hu címre és add meg a részleteket a kérdésről amit feltettél, köztük a telefonszámodat, az SMS küldésének időpontját és hogy melyik szolgáltatónál vagy.